CESTA TAM A ZPĚT

08.05.2012 22:02

V sobotu 5.5.2012 jsme s celým naším ansáblem(Jíťa,Lucinka,Barča,Dempsík,Čelzinka a já) vyrazili na výstavu do Řepče.

Vyjeli jsme o den dřív s vidinou,že si uděláme čundrácký průzkum jihu naší země.

Po určitých peripetiích,jak se vlastně naskládat do auta s kolama,s věcma na kola a výbavou na čtyři dny(což byl původní záměr) jsme vyrazil směr jih.

Nadšení bylo nebývalé...

...ale po pár ujetých kilometrech se vše stabilizovalo a naše první zastávka byla na romantickém hradě Rabí.

Bylo to krásné i přesto,že jsme skvěle zmokli.A i to byl důvod,proč jsme nespali v autě a pod stanem,jak jsme měli v plánu,ale našli jsme kemp u řeky Lužnice,kde jsem prožil krásné ráno...

 více fotek je samozřejmě zde...

https://placek-pod-strani.rajce.idnes.cz/cesta_do_Repce_5.5

 

Po úžasném úspěchu Dempsíka na Klubovce v Řepči jsme vyrazili do Protivína vstříc nevšednímu shledání s krokodýli v Krokodýlím ZOO.

Tohle byl při nejmenším opravdu nevšední zážitek a všem ho určitě doporučuji absolvovat.Bylo to úchvatné.Bohužel se nesmělo v ZOO fotit,ale připojuji odkaz,kde jsou nějaké foto k vidění a i kontakty a spousta skvělých informací.

https://www.krokodylizoo.cz/

Vyhodnotili jsme situaci a v závislosti na počasí jsme s předstihem,ale uspokojení,vyrazili k domovu.Po cestě jsme udělali malou zastávku v Písku s procházkou po kamenném mostě a nábřeží Otavy.Mile mě překvapil klid,který vládnul v podvečer v  tomto královském městě .

Vyrazili jsme směr domov,ale čekalo nás ještě jedno nádherné překvapení.Při výjezdu z Písku se spustila neskutečná průtrž mračen na jejímž konci stál pohled,který nám bral dech.

Něco takového jsem asi ještě nikdy neviděl,ale byl to krásný závěr našeho výletu,který jsme si moc užili.

A jakoby ten překrásný přírodní úkaz na obloze,ten mnohobrevný pás zvaný duha,nám dával příslib zaoblených duhových zítřků.

Mějte se duhově.

https://placek-pod-strani.rajce.idnes.cz/cesta_domu_z_Repce_6.5

—————

Zpět