JUPÍJAJÉÉÉJJJJJJJJ

09.03.2021 21:57

...tak jsem si tak popřemýšlel, v téhle divné virové době a napadla mě taková asociace...zkrátka jsme pozitivní!!! Ten náš vir se jmenuje "kolium dlouhosrstum". Máme ho všude...je s vámi na gauči, jde s vámi na záchod, spí s vámi v posteli, plencá se pod nohama, někdy je strašně votravnej, ale většinou je to moc příjemný, milý, hebký, ňufatý. Je tady, žijete s ním, bydlíte s ním, je všude s vámi, dokonce i dovolenou plánujete tak, aby tento virus byl v pohodě a klidu, takže kmenové buňky takzvaní senioři pěkně polehoučku -  procházka a ne moc do kopce a pokud možno v suchu a mladší mutace  - řádně zhurta sportovní aktivity,skoky přes překážky a hrrrr do tunelu a nebo hop přes kladinu...zkrátka život s virem "kolium dlouhosrstum"...vleze vám pod kůži na vždy a napořád.

A navíc je hodně nakažlivý. Už jsme nakazili spoustu lidí, samozřejmě k jejich veliké spokojenosti a hodláme v tom náležitě pokračovat.

Takže....

Naše drahá a milá a taky nejmladší a navíc vlastní odchovankyně Eivička...EIVA ENIVA PLÁCEK POD STRÁNÍ ... BUDE MÁMA!!! 

Máme z toho obrovskou radost, uzavíráme sázky, kolik že nakazíme dalších lidí a vážně se nemůžeme se dočkat. Včera jsme si byli u pana doktora pro potvrzení a jak říká pan doktor když koukal na ultrazvuk...no jo...jsou tam...bubliny...

 

7.2.2021 proběhlo úspěšné krytí s krásným princem 

Tabby Sir Olwill z Dančí louky, je to krásný pejsek se skvělou genetikou CEA +/+, IPD +/+, MDR1 +/+, DM +/+, JRD +/+, HD A, odkaz na PP   ZDE 

Takže někdy kolem poloviny dubna očekáváme narození štěňátek, věříme, že vše bude v pohodě a v pořádku a kolem půlky června budeme mimísky posílat k novým páníčkům. Čeká nás krásné jaro....s viry.

...láska je láskaaaaaa

—————

Zpět