POZOR ! POZOR ! POZOR !

17.02.2012 19:53

 

                      ...MÁME NAKRYTO !!!

 

Tak jsme se konečně dočkali.Naše milovaná Čelzinka začala konečně hárat,takže jsme mohli vyrazit na krytí.

Nechali jsme udělat test MDR1,který nám vyšel pozitivní (MDR1 -/-) a tak jsme hledali pejska s MDR1 +/+.To se nám podařilo.

Všechny narozená štěňátka budou mít MDR1 +/-,což je skvělé.

Díky Peťule Mecerové (a opravdu velký dík),jsme se dostali k velice zkušenému a sympatickému chovateli panu Antonínu Ničovi,u kterého má svůj domov úžasný pes Rocco (Dark Sky From Graslic Hills).

Jsem moc rád,že zrovna tenhle chlapák bude otec našich štěňátek.Pevně věříme,že to vyjde a že budou štěňátka krásná a zdravá.

Zde je k nahlédnutí rodokmen Rocca :

https://www.collie-online.com/pedigree/genealogie5g.php?parametre=Dark%20Sky%20From%20Graslic%20hills

Také patří můj velký dík panu Ničovi a jeho skvělé paní,byl to pro mě opravdu krásný zážitek se s nimi potkat,pokochat se zvířátky,kterými jsou obklopeny a projít se jejich úžasnou zahradou.Doufám,že si návštěvu u nich zopakujeme někdy na jaře nebo v létě,až bude vše v plném květu a růstu.

 

Rocco nás velice mile překvapil.Zapůsobil na mě mnohem víc než na fotkách.Je opravdu nádherný a zároveň má výbornou povahu.Je kamarádský,mazlivý a přítulný.Udělal na mě ten nejlepší dojem.Navíc je ověnčen mnoha tituly,tudíž nedělal dojem jen na mě,ale také na mnoho rozhodčích.Je držitel titulů :

český šampion,5x CAC od pěti různých rozhodčích
5x res. CACIB, 1x CAJC

a zároveň je CEA, PRA, CAT. neg., MDR1++, plnochrupý

 

Tady najdete spoustu podrobností o Roccovi a o chovatelské stanici NEW MARTON a majiteli panu Ničovi :         https://www.newmarton.cz/

 

             A  tady je máme  -  naši novomanželé :

Držte nám všem palce a v případě zájmu o štěňátko nás kdykoliv můžete kontaktovat.

Budeme se těšit.

—————

Zpět